Najčešće postavljana pitanja

  1. Za Rekonektivno isceljivanje (Reconnective healing) i Rekonekciju (Reconnection) nema posebnih zahteva a nema ni pravila, jer procesi premašuju ograničenja i nedostatke, do sad nama poznatih energetskih tehnika. Preporuka je da ne treba stavljati parfeme, jer u toku tretmana dešava se da klijenti osete nepoznate mirise vide spektar boje.Da bi Vas doživljaj bio potpun i registrovan prepustite se .
  2. Tretman traje otprilike 30-40 min, ležeći na stolu za masažu, opušteni, zatvorenih očiju.
  3. Rekonektivnim frekvencijama ne smeta nošenje nakita u toku tretmana, mobilni telefon ili kaiš koji niste skinuli. Važno je da Vam je udobno...
  4. Ja kao praktičar  posmatram vaše prve registre, od tog trenutka prepuštanja pratite svoje reakcije - budite posmatrač osetite i upijajte jer u praksi najčesče prvi ili treći zna biti veoma zanimljiv.
  5. Dopustite da doživite preobražaj u očekivanju ničeg odredjenog...Primićete isceljenje onakvo, kakvo je za vas najprimernije a redosled poboljšanja onakav, kakav je univerzum odredio da je najbolje za Vas.
  6. Preporucuju se  tri tretmana za redom, sa razmakom ne dužim od sedam dana.
  7. Jedini savet, koji dajem ,je da dok ste u procesu rekonektivnog isceljivanja, a on može trajati i do tri meseca, ne koristite druge energetske tretmane-tehnike.Tu je odgovornost Vaša.